top of page

BADRUM OCH KÖKSRENOVERING NACKA

BADRUM OCH KÖKSRENOVERING NACKA

Ditt självklara val av badrum och köksrenovering i Nacka

Vi vet vad som krävs för att ett badrum eller kök ska kännas nytt och fräscht samtidigt som vi skapar den bästa planlösningen.

Det spelar ingen roll om det handlar om en helhetslösning eller om det bara är vissa delar som behöver rustas upp, vi hjälper till oavsett hur stort eller litet projektet är. Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum samt VVS för att vara säkra på att vi kan lita på att arbetet blir väl utfört utan något fusk. 

Badrumsrenovering Nacka
Köksrenovering
Badrumsrenovering Nacka

Ditt proffs på badrumsrenovering i Nacka

Det blir förr eller senare nödvändigt med en badrumsrenovering i alla hem. Låter du oss hjälpa dig med din badrumsrenovering i Nacka kommer du garanterat bli nöjd med resultatet. Oavsett om du vill ge ditt badrum ett lyxigt lyft eller bara vill fräscha upp vissa delar av det – så är vi det självklara valet för din badrumsrenovering i Nacka.

Badrumsrenovering Nacka
Badrumsrenovering Nacka

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rot-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och

med högst 50 000 sek per person och år.

Arbetskostnaden 5000 kr

Materialkostnad 1500 kr

Nettokostnad 6500 kr

Moms 25% 1625 kr

Totalt: 8125 kr

Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%

Din totala kostnad efter ROT-avdrag 6250 kr

Exempel

BOKA HEMBESÖK

för badrum eller köksrenovering i Nacka och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Kontakta oss så återkommer vi

inom 24 timmar. 

Utförda badrum och köksuppdrag

bottom of page