top of page

BOSTADRÄTTSFÖRENINGAR

BOSTADRÄTTSFÖRENINGAR

VI ARBETAR MED BRF

VI UTFÖR FASADMÅLNING OCH FÖNSTERMÅLNING FÖR DIN BRF
 
För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm
Vi erbjuder en komplett fasadlyftning, vilket såklart även inkluderar fönster, målning, plåtar, tak och trapphus.

Vi tar fullt ansvar under hela projektets gång och leder det i samråd med er. Vi vet hur viktigt det är för er som kund att kunna lite på oss som målarfirma och därför lämnar vi alltid garanti på de arbeten vi utför.

FÖNSTERRENOVERING
Vid en fönsterrenovering plockas ytter bågarna ned och transporteras till verkstaden där allt arbete sker. När allt är klart transporteras bågarna tillbaks och hängs på plats. Vi utför allt från skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster.

Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är nästan alltid bättre för både miljön och plånboken. Dessutom behåller fasaden sin ursprungliga karaktär vid en fönsterrenovering. Klassiska och gamla träfönster är tillverkade i bra virke och håller sig fina i många år efter en fönsterrenovering.

FASADMÅLNING
Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver fräschas upp i Stockholm. Vid en fasadrenovering reser vi en ställning runt fastigheten. Samtliga ytor som inte behandlas skyddsintäcks för att inte skadas.

All modern fasadmålning bygger på målningssystem där flera färgskikt av olika material samverkar för att skydda fasaden på bästa sätt.
Vi använder oss av duktiga ställningsbyggare, snickare och målare för att projektet skall bli så bra som möjligt. Vi vill vara din samarbetspartner när du ska göra iordning din fasad.

TRAPPHUSRENOVERING
När ni anlitar oss för en trapphusrenovering börjar vi med en träff i trapphuset och diskuterar era tankar och idéer och vi fäster stor vikt vid att titta på alla detaljer.

Genom att färgsätta, måla om och renovera ert trapphus på ett genomtänkt och detaljerat sätt så skapas både trivsel och ett högre värde på fastigheten.

UTFÖRDA ARBETEN:
Målning av tvättstuga

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rot-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och

med högst 50 000 sek per person och år.

Arbetskostnaden 5000 kr

Materialkostnad 1500 kr

Nettokostnad 6500 kr

Moms 25% 1625 kr

Totalt: 8125 kr

Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%

Din totala kostnad efter ROT-avdrag 6250 kr

Exempel

19.jpg
10.jpg
17.jpg
bottom of page