top of page

INVÄNDIGT MÅLERI

INVÄNDIGT MÅLERI

Ditt självklara val av måleri i Stockholm

Våra kompetenta och certifierade målare hjälper dig att uppnå det bästa resultatet, oavsett om det gäller lägenheten, huset, butiken eller kontoret. Genom ett grundligt utfört arbete får du en nyrenoverad känsla som håller i många år! Vårt måleri har goda referenser och nöjda kunder.Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi hör av oss inom 24 timmar.

Måleri av rum.
Måleri av vägg.

Utförda måleriuppdrag

BOKA HEMBESÖK

för invändig målning och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Kontakta oss så återkommer vi

inom 24 timmar. 

Vi har lång erfarenhet av måleri

Våra många nöjda kunder och lyckade projekt beror dels på våra målares yrkesskicklighet och precision men också på vår passion för att överträffa kundens förväntningar. Vår vision är inte bara att uppfylla kundens önskemål utan också att göra det så kostnadseffektivt som möjligt. När du anlitar Marlons Måleri kan du vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt och professionellt sätt från början till slut.

BEHÖVER DU MÅLA OM DITT INTERÖR I STOCKHOLM

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som rot-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och

med högst 50 000 sek per person och år.

Arbetskostnaden 5000 kr

Materialkostnad 1500 kr

Nettokostnad 6500 kr

Moms 25% 1625 kr

Totalt: 8125 kr

Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%

Din totala kostnad efter ROT-avdrag 6250 kr

Exempel

bottom of page