Kontakta oss

Viktor Holgerson
Viktor Holgerson
2023-09-04
Vi anlitade Liljeholmens Måleri via Renomate för en totalrenovering av vårat badrum och kan inte vara mer nöjda! :) Vi hade en tydlig vision av hur badrummet skulle se ut, höga krav på precision, transparens och slutfinish och Liljeholmen levererade verkligen på samtliga punkter. De höll konstant tidplanen och kom det upp några frågor så var de snabba på att höra av sig och vi kände verkligen att vi fick gehör för våra önskemål och idéer. Guldstjärna till Ashraf som skapade vårat fantastiska badrum och under hela renoveringen var så hjälpsam, snabb och noggrann :) Vill ni ha hög kvalité rakt igenom för er renovering rekommenderar jag varmt Liljeholmens Måleri!
anna karlkvist
anna karlkvist
2023-09-02
Jag har precis fått mitt badrum helrenoverat av Liljeholmens måleri. Jag är oerhört nöjd med hela renoveringen, det har gått snabbt och problemfritt. Jättebra kommunikation och bemötande. Jag kunde följa arbetets gång även när jag var bortrest genom info och bilder på en gemensam chatt. Jag är imponerad av hur välorganiserade de är. Alltid rätt person på plats. Resultatet ör superfint, jag rekommenderar dem verkligen.
Daniel Björnfot
Daniel Björnfot
2023-08-22
Jag har anlitat Liljeholmens Måleri för total ombyggnad av mitt badrum och är absolut nöjd. Allt från planering och kommunikation till genomförande och betalning har löpt helt som man kan önska. Jag anlitade en extern besiktningsman för entreprenaden som sa att arbetet var mycket väl genomfört. Jag kan med varm hand rekommendera Liljeholmens Måleri och har redan gjort det till flera vänner.
Emelie Jakobsson
Emelie Jakobsson
2023-08-11
Vi anlitade Liljeholmens måleri för total renovering av badrum i vårat nyköpta hus. Vi fick återkoppling redan dagen efter och processen kunde starta så fort vi ville. Resultatet blev över förväntan. Så nöjda med resultatet :). God kontakt under processens gång via chattgrupp uppskattades.
Victor
Victor
2023-08-11
Liljeholmens måleri hjälpe oss att totalrenovera vårt badrum, och vi kunde inte varit nöjdare. Allt från första samtalet sköttes snyggt och det fanns en enorm lyhördhet i att vi skulle få det precis som vi ville ha det. Dagliga uppdateringar i en chatt-grupp gjorde att vi kunde följa arbetet även när vi inte var hemma, vilket var ett stort plus. Även om vi själva ändrade oss lite under vägen så visade alla i projektet en bra förmåga att resonera kring olika alternativ men försökte alltid tillgodose våra önskemål på bästa sätt. Sen var det ju ett väldigt bra pris också! Vi är supernöjda och rekommenderar starkt!
Jimmy Öster
Jimmy Öster
2023-08-10
Tack för denna badrumsrenovering i Stockholm . Rekommenderar starkt Liljeholmens måleri Ab För badrumsrenovering
Lisa Andersson
Lisa Andersson
2023-08-09
Liljeholmens måleri hjälpte mig med min badrumsrenovering och jag är mycket nöjd! Proffsigt och tydlig kommunikation - det kändes tryggt hela processen. Badrummet är jättefint och jag kommer alltid att vända mig till Liljeholmens måleri om jag behöver hjälp med annat framöver. Tack!
Marcus Hernhag
Marcus Hernhag
2023-07-12
De kom och utförde arbetet mycket snabbt. Kvaliteten var imponerande, inte bara målningen utan även den mönsterpassade tapetseringen. Värda sitt pris!
Benjamin Katzler
Benjamin Katzler
2023-07-10
Vi letade ganska länge efter ett företag som kunde renovera vår badrum och hörde oss för med våra bekanta. Fick tips om att kontakta Liljeholmen måleri ab för att renovera vår badrum. Eftersom det var vår första gång som vi renoverade ett badrum kände vi oss osäkra om hur processen går till men från att vi kontaktade Liljeholmens måleri ab tills badrumet blev klart har vi känt oss trygga med deras arbestsätt och arbetsprocess. Liljeholmens måleri ab har varit lyhörda, lätt att kommunicera med samt enkelt att ha och göra med. Man får en dediketad arbetsledare och ett engagerad team. Otrolig bra service, personal som varit kompetenta och flexibel med att göra ändringar under arbetsprocessen. Rekommenderar alla som går i badrumstankar i Stockholm att ta kontakt med liljeholmens måleri ab.
Ashley Dye
Ashley Dye
2023-07-08
Vi har precis avslutat vår andra badrumsrenovering med Liljeholmens Måleri. Hela processen var fantastisk. Vi var imponerade av hantverket och uppmärksamheten på detaljer. Kvaliteten på arbetet är underbar. Alla var trevliga och respektfulla när de arbetade i vårt hem. Vi kände oss säkra på att lita på dem med detta stora projekt och kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Vi kommer att välja Liljeholmens Måleri för alla våra husrenoveringar framöver. Tack så mycket för det hårda arbetet!

Kontaktuppgifter

Kontakta oss direkt via telefon eller skriv några rader så återkommer vi snarast

Adress

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter.

Ditt självklara val när det kommer till badrumsrenovering!

Kontakt

Följ oss