Våra tjänster

Vi erbjuder helhetslösningar!

Planera hela arbetet tillsamman med oss

Vi gör hela byggjobbet. För oss är det viktigt med väl utfört arbete, nöjda kunder och tillfredsställda målare. Vi utför allt inom renovering. Kontakta oss om du behöver en professionell hantverkare i Stockholm.

Byggarbeten

Vi utför snickeriarbeten såsom golvläggning av parkettgolv, altanbygge samt övriga snickeriarbeten. Våra certifierade plattsättare utför plattsättning, allt från golv, väggar, badrum, kök, pooler till storkök m.m.

Vi har helhetslösningar för badrumsrenoveringar, köks-monteringar och vill du flytta väggar så erbjuder vi uppsättning av reglar och gips för innerväggar enligt ritningar. Hos oss kan du även beställa rivningsarbeten.

Vi har även under entreprenörer som utför VVS och EL arbeten för oss.

Kontakta oss om du behöver en professionell hantverkare i Stockholm.

Så här går det till

Varje steg i byggprocessen är viktigt för att säkerställa en smidig och framgångsrik genomförande av projektet. Genom att följa dessa steg kan man minimera risker, förbättra kommunikationen och leverera en kvalitetsprodukt som uppfyller kundens förväntningar.

1. Offert

Allt börjar med en offert.  Under detta stadium utför vi en noggrann analys av dina behov och önskemål, tar hänsyn till material och arbetskraftskostnader, och presenterar sedan en skräddarsydd offert som tydligt beskriver projektets kostnader och tidsram.

2. Uppstart

När offerten har accepterats inleds uppstartsfasen. Detta inkluderar att formalisera avtalet och att skapa en detaljerad projektplan. Vi förbereder vårt team, utrustning och material och etablerar en kommunikationskanal med dig för att hålla dig informerad om projektets framsteg.

3. Produktion

Under produktionsstadiet genomförs alla planerade aktiviteter enligt projektplanen. Under hela denna fas är det viktigt att hålla en öppen kommunikation för att hantera eventuella ändringar eller utmaningar som kan uppstå.

4. Avslut

När byggprojektet närmar sig sitt slut genomförs en noggrann slutbesiktning och kvalitetskontroll för att säkerställa att allt är färdigt enligt plan och att eventuella problem har åtgärdats. Du får möjlighet att inspektera arbetet och uttrycka eventuella bekymmer eller ytterligare önskemål. Efter att alla parter är nöjda med resultatet utförs den slutliga betalningen, och projektet avslutas officiellt.

Vi hjälper dig med din renovering!

Ditt självklara val när det kommer till badrumsrenovering!

Kontakt

Följ oss